Ruud de Langen Chief Creative Officer bij Talpa

24-05-2018 (15:03) - Mensen

Talpa Network benoemt per 1 september Ruud de Langen tot Chief Creative Officer. In die functie wordt hij verantwoordelijk voor Talpa Creative, het bedrijfsonderdeel van Talpa waar concepten ontwikkeld worden en geproduceerd voor content voor adverteerders en voor eigen content op de verschillende platformen van Talpa Network.


John de Mol: “Bij Talpa Network draait alles om goede content die op het juiste moment op de juiste plaats wordt aangeboden. Ruud de Langen heeft keer op keer bewezen dat hij op dat gebied bijna niet te verslaan is. Wij halen met hem een heel grote naam in huis en daar zijn wij trots op.” 


Ruud de Langen
: "Het is geweldig eervol om deze nieuwe positie in een uniek energiek lokaal bedrijf als Talpa Network met zoveel goede professionals te mogen vervullen".  

 

bouwen aan creativiteit

Als Chief Creative Officer gaat De Langen leidinggeven aan alle creatieven die werkzaam zijn bij Talpa Network. Ruud: "Ik kijk ernaar uit om met nieuwe en bestaande creativiteit in de diverse Talpa Network onderdelen verder te bouwen aan originele en bijzondere content die mensen verbindt. De synergie tussen de diverse onderdelen zal een belangrijke rol spelen richting consumenten en daarmee ook naar de adverteerders".