Saskia Wagenmakers nieuwe Managing Director iProspect

24-07-2017 (09:00) - Mensen

Per 1 september 2017 start Saskia Wagenmakers als Managing Director bij iProspect. In deze rol volgt zij Mark van Dijk op die na 6 jaar het bedrijf verlaat. 


Saskia Wagenmakers werkt sinds december 2016 als Commercieel Directeur bij iProspect. In haar nieuwe rol gaat Saskia rapporteren aan Julius Minnaar, CEO van Dentsu Aegis Network. Tevens treedt zij toe als lid van het managementteam van Dentsu Aegis Network Nederland. Daarin is zij verantwoordelijk voor het domein performance, data en technologie.

iProspect werkt als datagedreven digital performance marketingbureau nauw samen met haar klanten om ervoor te zorgen dat adverteerders hun doelgroep(en) bereiken, in welk kanaal dan ook, met een relevante boodschap op het juiste moment. Dit zorgt ervoor dat de relatie tussen merk en consument steeds verder verstevigt. Door het werken met de beste specialisten, de sterke focus op data, de in-house ontwikkelde technologie zoals iActivate en innovatieve strategieën behalen wij optimale resultaten.