Stijn van Gerwen VP Brand Partnerships bij VICE Media Benelux

21-08-2017 (10:21) - Mensen

Vandaag start Stijn van Gerwen als VP Brand Partnerships bij VICE Media in Amsterdam. Hij stapt over van FremantleMedia, waar hij Director Brand Partnerships was.


Met meer dan 12 jaar ervaring in verschillende rollen bij IdtV, Talpa en eerder al bij VICE, zal van Gerwen zich als VP Brand Partnerships richten op de verdere commerciële groei van VICELAND, het tv-kanaal van VICE, en de tien digitale kanalen waaronder vice.com, MUNCHIES en i-D. 


Oude liefde roest niet

Stijn van Gerwen : “Oude liefde roest niet. VICE laat met de lancering van VICELAND, en nieuwe digitale kanalen als VICE Sports en VICE Money zien dat ze met passende content jonge mensen weten te bereiken en daarmee ook van waarde zijn voor adverteerders. Met mijn ervaring bij VICE en achtergrond in TV, wil ik in mijn nieuwe rol bijdragen aan de huidige groei door innovatieve brand partnerships op te zetten die resoneren met het publiek van VICE.”


Thijs Boon
, CEO en Oprichter van VICE Media Benelux: “We zijn blij dat Stijn terug is bij VICE. Zijn ruime kennis en ervaring in de TV- en mediawereld maakt hem een sterke aanvulling op ons commerciële team”