The Best Social breidt management uit

10-03-2022 (10:18) - Mensen

Het managementteam van The Best Social is begin dit jaar versterkt. Het bureau, dat opereert vanuit Nederland en Duitsland, zet de komende tijd in op meer internationale groei, innovatie en maatschappelijke impact. Hiervoor heeft het een aantal nieuwe werknemers aangenomen: zo treden er een nieuwe Creative Director, HR Manager en Manager The Best Social Media in dienst bij The Best Social.
 
Om verder te kunnen groeien had het voor CEO en founder Diederik Broekhuizen hoge prioriteit om een vernieuwende creative director aan te trekken. Dit is gelukt met de aanstelling van Marloes Leeuw, eerder werkzaam als online coördinator bij AVROTROS en het Eurovisie Songfestival, en vanaf heden de nieuwe Creative Director van The Best Social. CEO Diederik Broekhuizen hierover: "Marloes brengt een bak ervaring, mediakennis, visie en maatschappelijk bewustzijn mee waarmee we de wereld kunnen veroveren."
 

Andere aanwinsten

Dit zijn niet de enige grote veranderingen bij The Best Social. Bram Euser (ex-FOX Sports & KNVB) is de nieuwe Manager voor populair platform The Best Social Media in Nederland en Duitsland, terwijl Silvie Römelingh (ex-Swapfiets) als HR Manager in dienst treedt. Daarnaast gaat Pascal van Eijndhoven (sinds 2014 werkzaam) zich als General Manager focussen op het algemene en commerciële management binnen het bedrijf. Sanne Tiemissen (ex-ID&T/Q-dance) wordt de dagelijks Manager van The Best Social Studio & Events. Met al deze verse krachten is The Best Social klaar voor een nieuwe fase, waarbij het bedrijf zich niet enkel richt op Nederlandse klanten, maar ook meer buiten de landsgrenzen kijkt.
 

Over The Best Social

In 2021 creëerde The Best Social werk voor onder andere Discovery Channel, Netflix, Heinz, Samsung, Kwekkeboom, Vue Cinema’s & LG Electronics. Op woensdag 25 mei organiseren ze de negende editie van de The Best Social Awards, de belangrijkste social media-prijzen van Nederland. Tot en met woensdag 23 maart 2022 kunnen bedrijven, instanties en overheden hun cases inzenden voor de Business categorieën van The Best Social Awards.