The Freelance Qommunity geeft freelancers bedrijfsuitje

20-05-2021 (10:10) - Mensen

The Freelance Qommunity is een club van 200+ freelancers die elkaar helpt, verbindt en inspireert. Het platform streeft ernaar om eenzaamheid en onzekerheid van het freelance leven tegen te gaan. Vandaar dat zij een typisch bedrijfsuitje anno 2021 organiseren voor hun freelancers: netwerken in de natuur.

Natuurexperts als populaire vogelaar Arjan Dwarshuis en bijenbeschermer Tom van de Beek zullen tijdens het Freelance Bedrijfsuitje hun verhalen en ervaringen delen over wat netwerken in de natuur je kan brengen. De natuur is immers ook één groot netwerk van seniors tot juniors die met behulp van elkaar - het delen van de juiste voeding en elementen - tot bloei komt.
 

Natuur

Mensen hebben elkaar net zo hard nodig als de dieren in de natuur. De kwaliteit van onze prestaties staat of valt met een divers netwerk. Daarom zoomt de freelance club dit keer uit. De Qollega’s (200+ members van Qommunity) gaan met een groepje van 10 collega-freelancers een natuurgebied in binnen de eigen omgeving. Tijdens de groepswandeling tunen ze in bij Qommunity radio die voor één dag in het leven wordt geroepen. Hier horen ze talks van bekende natuurexperts en doen ze aan interactieve netwerkopdrachten zoals Raad Het Natuurgeluid en een Vogelbingo. Iedereen is op veilige afstand van elkaar, maar toch met elkaar verbonden via de radio. Zo leren de deelnemers zichzelf en de andere freelancers goed kennen en zijn ze verbonden met de natuur.
 
Ook Qollega worden? Aanmelden kan hier.