Thorsten Freitag Vice President Sales bij Check Point

11-05-2021 (12:13) - Mensen

Check Point Software Technologies benoemt Thorsten Freitag als nieuwe Vice President (VP) Sales in EMEA, om de groei van zijn activiteiten in het continent te gaan leiden. Freitag trad in 2020 in dienst bij Check Point als VP Sales voor Europa.
 
Thorsten Freitag heeft meer dan dertig jaar ervaring in het leiden van tech-bedrijven, en bekleedde in die periode senior executive posities op het gebied van product, operations en sales. Voorheen was Freitag Senior Vice President bij F5 Networks, Executive Vice President bij Infoblox en daarvoor was hij Chief Risk Officer bij Druva en Chief Revenue Officer bij Claroty. In zijn nieuwe functie als VP EMEA zal Freitag rapporteren aan Dan Yerushalmi, Chief Customer Officer (COO) bij Check Point Software.
 
Thorsten Freitag, VP Sales EMEA bij Check Point Software: "Als nooit tevoren biedt digitale transformatie organisaties nieuwe en spannende mogelijkheden die beveiligd moeten worden. Ik ben trots deel uit te mogen maken van een bedrijf dat wereldwijd de meest uitgebreide en geavanceerde cybersecurity-oplossingen biedt."