Twee nieuwe deputy managing directors bij JWT Amsterdam

30-05-2016 (16:31) - Mensen

Alewijn Dekker, Managing Director van Duval Guillaume, en Erik-Jan Koense, Business Director bij J. Walter Thompson Amsterdam zijn beiden benoemd tot Deputy Managing Director bij het bureau.


 
Dekker (33) had bij Duval Guillaume de dagelijkse leiding over het bureau met klanten als Coca-Cola, Carlsberg, BBC, Coolblue, P&G en RWE. Hij gaat per 1 juli bij J. Walter Thompson Amsterdam verantwoordelijkheid dragen voor een aantal klanten binnen het bureau, maar hij zal ook de internationale ambities van het bureau verder vorm gaan geven.
 
Koense (46) gaat zich naast zijn dagelijkse verantwoordelijkheid voor onder andere het Ziggo-account, bezig houden met de verdere ontwikkeling van 1-op-1 programma’s, en de groeiende rol van data en content binnen dit specifieke vakgebied.
 
De benoemingen van Dekker en Koense gaan gepaard met het vertrek van Marcel Buining die voor zijn rol als Deputy Managing Director binnen het bureau, CEO was van MINI Nederland. Hij gaat terug naar zijn grote liefde: de automotive business.