Vier nieuwe talenten bij Chuck Studios

01-03-2018 (17:46) - Mensen

Chuck Studios, productiemaatschappij voor food en food-gerelateerde content, breidt uit. Het Amsterdamse productiehuis heeft vier nieuwe vaste krachten aan boord om de stijgende vraag naar hoogwaardige foodfilms en –fotografie te kunnen realiseren.


Kristy Snell is toegetreden als fotograaf en regisseur. Kristy is opgegroeid in Zuid-Afrika en had daar al een carrière als foodstyliste en regisseur. Zij heeft een scherp en speels oog voor food en art direction. 

Anna de Jong is aangetrokken als Senior Producer. Onder leiding van producer Ellen Gaedtgens is zij samen met productiemanager Merel Brand verantwoordelijk voor film- en fotografieproducties. Anna heeft meer dan 20 jaar ervaring als freelance producer voor film en commercials. Zij werkte onder andere voor In Case of Fire en 25FPS.

Marleen Zwolsman zal zich in de functie van Sales Manager bezighouden met de PR en sales van Chuck Studios. Ze werkte in het verleden bij Endemol en tot voor kort bij SBS6 Productions. 

Willem van Muijden is Special Effects Supervisor. Hij maakt machines, systemen en rigs om ingrediënten en food te laten bewegen zoals de regisseurs het bedenken. Willem heeft gewerkt als productontwerper en fotograaf. 

Chuck Studios is een fullservice productie huis met eigen studio’s en faciliteiten en maakt food en food-gerelateerde TVC’s, product demo’s, online content en fotografie. 

 

Chuck Studios werkt onder anderen voor vaste klanten als Hema, Douwe Egberts, Campina, Heinz, Unilever, Nestlé, Diageo en McDonald’s, doorgaans via bureaus als XXS, Publicis, JWT, TBWA\Neboko, Achtung! en Alfred.

Chuck Studios werkt ook regelmatig voor buitenlandse opdrachtgevers. Er zijn inmiddels producties gerealiseerd voor o.a. de Russische, Belgische en Duitse markt.