Verleiden: hoe werkt het?

Verleiden: hoe werkt het?

14-03-2017 (09:30) - Powered by

Op 19 april organiseert Fonk weer een nieuwe Op weg naar huis-bijeenkomst. Fonk lezers kunnen gratis inschrijven voor deze bijzondere themamiddag in Amsterdam. Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!

Wat inspireert en stuurt mensen bij hun beslissingsprocessen op de winkelvloer? In anderhalf uur vertellen Martin de Munnik (Neurensics), Bastiaan Medendorp (iScent) en Loes van Tiel (OP&P) gepassioneerd en met grote kennis van zaken over de rol van de zintuigen bij het koopproces op de winkelvloer.

sprekers
Hoe werkt geur op het brein en hoe kan er richting gegeven worden aan onze associaties? Bastiaan Medendorp (iScent) heeft de antwoorden.
Wat is de rol van smaak in combinatie met zien? Loes van Tiel (OP&P) neemt je mee in de wereld van de smaakbeleving. 
Martin de Munnik (Neurensics) deelt zijn kennis over (onder meer) het voorspellend vermogen van MRI scans over de effectiviteit van creatieve uitingen die bedoeld zijn om verkoop te genereren op de winkelvloer.  

Wanneer: 19 april 2017 
Wat:
Op weg naar huis met Fonk
Hoe laat: 16.00 uur ontvangst 
                        16.30 uur 3 presentaties van 30 minuten
                        17.45 uur afsluiting                        
                        18.00 uur aperitief, bits & bites Thesi Geesink
Waar:  Prinseneiland 8, Amsterdam
Kosten:  geen
Parkeren:        Squash City, Ketelmakerstraat 6, Amsterdam

Wil je aanwezig zijn bij deze Op weg naar huis-Bijeenkomst ‘Beslissen doe je op de winkelvloer’. Meld je hier aan onder vermelding van 'Themamiddag De Verleiding'. Je ontvangt een bevestiging en routebeschrijving.  Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schijf je snel in!

Op weg naar huis met Fonk wordt cohosted door PUL display.  

 
Beeld: Food photography & styling by Thesi Geesink