De beste bezorgrestaurants volgens de Thuisbezorgd.nl Awards 2020

04-02-2021 (16:27) - Awards

Na een bewogen jaar voor de Nederlandse horeca, heeft Thuisbezorgd.nl gisteren restaurants bekroond voor hun harde werk, toewijding en het bereiden van de lekkerste maaltijden in 2020. Ook werden unieke restaurants die het traditionele landschap hebben veranderd in het zonnetje gezet tijdens de Thuisbezorgd.nl Awards 2020.

De recensies op Thuisbezorgd.nl zijn doorslaggevend in de jaarlijkse ranglijst. De meer dan 10.000 aangesloten restaurants in Nederland konden deelnemen in tien verschillende categorieën. Daarnaast zijn er ook nog winnaars per stad uitgeroepen.

Publieksprijzen
Dit jaar waren er voor het eerst publieksprijzen voor het beste veggie restaurant van Nederland en de absolute Gamechanger. Het Groningse FLFL werd door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot beste veggie Restaurant. FLFL staat bekend om haar vers geschepte falafel op basis van eigen receptuur. Björn Burgers werd door het uitgesproken eigen karakter uitgeroepen tot gamechanger van Nederland. Bij Björn Burgers eet je 100% vegetarische en veganistische burgers.

Winnaar
Ook tijdens de Thuisbezorgd.nl Awards 2020 kon er maar één restaurant simpelweg de allerbeste zijn. De prestaties van het Amsterdamse Tandoori Express zijn daarom beloond met de titel het beste restaurant van Nederland.
 
Verder bleek in 2020 dat Nederlanders nog steeds heel graag eten bij Domino's Pizza, daarom zijn ze bekroond tot beste keten van Nederland.