New York Pizza wint Amsterdam Business Award 2017

20-05-2017 (21:01) - Prijzen

In Hotel Okura Amsterdam is de Amsterdam Business Award 2017 uitgereikt. Wiinnaar was Philippe Vorst van pizzaketen New York Pizza.

Uit handen van Hankie van Baasbank, lid van de Raad van Bestuur van de Kamer van Koophandel Amsterdam, ontving hij afgelopen vrijdag de award en een cheque ter waarde van 25.000 euro aan advertentiewaarde bij dagblad de Telegraaf.

grote focus
De jury prees onder andere de grote focus op duurzaamheid en diversiteit van de winnende ondernemer en de wijze waarop hij met zijn onderneming in korte tijd indrukwekkende groei- en winstcijfers heeft laten zien. Ook de twee andere genomineerden, Oscar van Gelderen van Lebowski Publishers en David Appelboom van kookwinkel Duikelman, werden door de jury geprezen om hun economische en maatschappelijke bijdrage aan de regio Groot-Amsterdam.

320 decision makers

Het is inmiddels de achtste keer dat er een Amsterdam Business Award is uitgereikt. De ondernemersprijs werd eerder in ontvangst genomen door Olcay Gülsen (Supertrash, 2010), Hans Brouwer (Massive Music, 2011), Raymond Cloosterman (Rituals, 2012), Guido van Heezen (Effectory, 2013), Renny Ramakers (Droog, 2014), Oos Kesbeke (Kesbeke, 2015) en Patrick Hendrikse en Bart Obertop (Brouwerij ’t IJ, 2016). Op het galadiner en de award ceremony in Hotel Okura Amsterdam waren ruim 320 decision makers uit Amsterdam en omgeving aanwezig.
 

Fotografie: Monique Kooijmans