TriMM winnaar Zilveren Haring

07-06-2012 (08:29) - Prijzen

TriMM heeft de Zilveren Haring gewonnen, een prijs die wordt toegekend aan een organisatie of persoon die zich onderscheidt door een bijdrage aan de profilering en promotie van Twente.
 
De uitreiking van de Zilveren Haring vond dinsdag plaats tijdens de twaalfde Twentse Haring Primeur. TriMM werkt onder meer voor klanten als Bolletje, RTL Nederland, Philips en KPN. De prijs werd toegekend omdat het full service internetbureau hiermee economische provinciegrenzen doorbreekt. Het bedrijf zet Twente op de kaart als het gaat om professionele dienstverlening in de internetsector. Volgens Woesthuis ligt de pragmatische insteek en eerlijke werkcultuur binnen TriMM hieraan ten grondslag.
 
Het full service internetbureau probeert ook een sterker economisch werkveld  in Twente te creëren door een relatie te onderhouden met de belangrijke regionale onderwijsinstellingen. De inspanningen die het bedrijf levert om een werkplek te creëren voor creatief en technisch jong talent kon de organisatie van de Twentse Haring Primeur bekoren.