Car Connectivity Award 2016: Audi vier maal in de prijzen

22-09-2016 (20:15) - Tech

Audi heeft vier onderscheidingen in de wacht gesleept bij de Car Connectivity Award 2016. Audi won in de categorieën ‘assistentiesystemen’, ‘displays’, ‘geluidsystemen’ en ‘entertainment-multimedia’. 

Audi won in de verkiezing ook met zijn adaptieve cruise control (ACC) met fileassistentie, met het MMI all-in-touch bedieningssysteem (MMI navigatie plus met MMI all-in-touch), het Bang & Olufsen-systeem met 3D sound en het tablet-entertainmentsysteem voor achterin de auto. 

32.000 lezers
De Car Connectivity Award werd voor de derde keer uitgeschreven door de tijdschriften Auto Motor und Sport en CHIP. Meer dan 32.000 lezers brachten hun stem uit in elf categorieën. Audi won in de verkiezing met zijn adaptieve cruise control (ACC) met fileassistentie, met het MMI all-in-touch bedieningssysteem (MMI navigatie plus met MMI all-in-touch), het Bang & Olufsen-systeem met 3D sound en het tablet-entertainmentsysteem voor achterin de auto.

Marcus Keith, hoofd ontwikkeling van Audi connect: 'De overwinning in vier categorieën bevestigt onze competentie in digitalisering en assistentiesystemen. We richten ons vooral op vergroting van de veiligheid, het comfort en de efficiency.'