DeMeter werkt samen met Thuiswinkel e-Academie

07-07-2016 (14:02) - Toeleveranciers

In e-business staan bedrijven te springen om goed opgeleid talent. DeMeter online, het platform voor kennisdeling op gebied van on- en offline marketing, en e-Academy, dat een brug slaat tussen onderwijs en praktijk, slaan daarom de handen ineen.


summerschools en thema avonden
De twee gaan samen bijdragen aan meer digitaal toptalent en erkende E-Business-Professionals. DeMeter online zal met haar summerschools en thema avonden het talent nog meer uit het toptalent halen en professionals koppelen aan startende professionals met passie.

kennisdeling op niveau
De samenwerking tussen beide organisaties zorgt niet alleen voor kennisdeling op niveau maar ook voor een brede samenwerking tussen startende professionals met een frisse nieuwe kijk op het vak en de ervaren marketeers met een bewezen trackrecord.

De online branche is een van de snelst groeiende branches in Nederland met een verwachte online omzet van € 18,46 miljard (bron: Thuiswinkel Markt Monitor). Dat is ruim 15% meer dan in 2015. Voor elke baan die verdwijnt door technologische ontwikkelingen komen er 2,5 banen bij volgens Neelie Kroes. Onder meer door middel van de sessies van DeMeter zorgt Thuiswinkel e-Academy dat er meer e-business-professionals worden opgeleid voor deze banen.