Drukwerkdeal.nl organiseert eerste Print & Inspire-event

27-10-2016 (13:27) - Toeleveranciers

DeFabrique in Utrecht is het toneel van het eerste Print & Inspire-event in Nederland. Drukwerkdeal.nl nodigt elke klant en iedere printprofessional uit om zich hier op 22 november te verdiepen in de toekomst van print. Er zijn sprekers, workshops en veel creativiteit.
 
Het evenement houdt zich bezig met vragen als ‘Met welke producten en oplossingen gaan grafisch specialisten de markt verrassen in 2017 en verder?’ en ‘Waar vind je de meeste toegevoegde waarde?’ Drukwerkdeal.nl heeft onder anderen bestsellerauteur en marketingexpert Steven van Belleghem, neuropsycholoog Roderick Reichenbach, Robbert Delfos, Adobe Certified Expert Peter Villevoye en CEO van Drukwerkdeal.nl Haico Meijerink gestrikt om hun visie op deze vragen te geven. 
 
Martijn Jansen, commercieel directeur bij Drukwerkdeal.nl: ‘De grafische industrie bruist. Als je ondernemers vraagt naar hun grootste uitdagingen, dan hoor je vaak: marketing en acquisitie. Grafici zijn ongelooflijk vindingrijke mensen die deze uitdagingen als geen ander adresseren. En natuurlijk helpen wij ze op 22 november graag een eindje verder op weg.’
 
Schrijf je hier gratis in voor Print & Inspire.