Faselis moet revolutie ontketenen in PR-industrie

04-08-2016 (13:19) - Toeleveranciers

PR-bureaus kunnen vanaf nu gebruik maken van Faselis, een innovatief platform met cloud-gebaseerde functies. Faselis is een mediadatabank, maar beschikt ook over functies waarmee bijvoorbeeld nieuwsberichten met grote bijlagen verstuurd kunnen worden. 
 
Faselis is een technologische service provider met een hoofdkantoor in Amsterdam. Het platform is ontwikkeld zodat PR-bureaus kunnen meegroeien met de nieuwste ontwikkelingen en beter bestand zijn tegen de groter wordende mediastroom. Het systeem moet werkprocessen efficiënter laten verlopen en bureaus uiteindelijk tijd en geld doen besparen.
 
'Faselis zorgt voor een drastische kwalitatieve verbetering van alle media gerelateerde processen voor alle PR-professionals. Daarbij wordt er op een compleet nieuwe manier rekening gehouden met de snelheid, efficiëntie en productiviteit', zegt CEO en medeoprichter van Faselis, Aydin Sun.
 
Nederland is het centrum voor de Europese uitbreiding van Faselis, daarnaast heeft het bedrijf ook afdelingen in Zuid-Afrika en Turkije.