Jeroen Hillenaar vertrekt bij Clear Channel Hillenaar

29-04-2016 (17:11) - Toeleveranciers

Jeroen Hillenaar vertrekt bij Clear Channel Hillenaar.  Hillenaar heeft aangegeven zijn ondernemerschap elders te willen ontplooien. Per direct worden zijn verantwoordelijkheden overgenomen door Tom Motmans, tevens Algemeen Directeur van Clear Channel België. Tom Motmans verkrijgt hiermee een bredere rol als Algemeen Directeur van zowel België als Nederland. Hij blijft rapporteren aan Matthew Dearden, President Europa.
 

Clear Channel Nederland
Om de volgende fase in de ontwikkeling van de Nederlandse organisatie te onderstrepen, bevestigt CCI dat de organisatie vanaf nu de naam Clear Channel Nederland draagt. Tevens wordt Jan Wichers tot Country Manager Nederland benoemd.
 
juiste moment
In 1990 richtte Jeroen Hillenaar het Nederlandse out-of-home bedrijf op, dat in 2001 onderdeel werd van ClearChannel International en in 2012 werd omgedoopt tot Clear Channel Hillenaar. Jeroen Hillenaar: 'Als pionier betrad ik ruim 25 jaar geleden de Nederlandse mediawereld en met trots maakte ik deel uit van het internationale team dat de afgelopen 15 jaar het succes van de organisatie verder uitbouwde. Nu is het juiste moment aangebroken mijn functie neer te leggen.'

uitzonderlijke capaciteiten
Matthew Dearden, President Europa bij Clear Channel: 'Ik ben verheugd dat Tom Motmans de verantwoordelijkheid voor Clear Channel Nederland op zich wil nemen naast zijn huidige rol als General Manager van België. Hij beschikt over uitzonderlijke leidinggevende capaciteiten.
Uiteraard wil ik Jeroen hartelijk danken voor zijn inzet en positieve bijdrage aan het bedrijf en wens ik hem veel succes toe met zijn toekomstige activiteiten.'