Stichting Opkikker winnaar Publi-Air Goede Doelen Actie

08-05-2012 (08:33) - Toeleveranciers

Stichting Opkikker is de grote winnaar van de Publi-Air Goede Doelen Actie en wint daarmee een giant inflatable ter waarde van 5.000,- euro! Ruud Sliphorst, directeur van Stichting Opkikker: “Geweldig!! We hebben onze achterban gevraagd op ons te stemmen en zij hebben ongelofelijk hun best gedaan. Ook geweldig dat Publi-Air op deze wijze aandacht geeft aan goede doelen in het kader van hun 40-jarig bestaan!”
 
De afgelopen 2 maanden kon het grote publiek zijn stem uitbrengen op één van de 10 deelnemende fondsen, ruim 12.000 duizend mensen deden dat. Stichting Opkikker wist de meeste stemmen te verwerven. 
 
Jits van Lexmond, commercieel directeur van Publi-Air, is heel tevreden met de actie: ‘De deelnemende fondsen hebben enthousiast meegedaan en duizenden mensen vonden het de moeite waard om te stemmen. Voor ons maakte het niet uit wie er zou winnen, we dragen alle goede doelen een warm hart toe. Maar het is wel leuk om te zien hoe Stichting Opkikker zoveel stemmen heeft weten te werven. Vooral de inzet van social media was een succes. Ze moeten nog wel even geduld hebben voordat ze hun ‘prijs’ kunnen gaan gebruiken. Een giant inflatable is echt handwerk dus de productie kost uiteraard een aantal weken. We kijken uit naar de officiële prijsuitreiking, die op één van de Opkikkerdagen van de zomer zal plaatsvinden.’
 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.