ThiemeMeulenhoff en NIMA werken samen

22-06-2016 (12:46) - Toeleveranciers

Zes titels van de vernieuwde ThiemeMeulenhoff-serie ‘Rendement’ voor het middelbaar beroepsonderwijs sluiten voortaan volledig aan op de eisen die worden gesteld aan het NIMA A1-diploma. De totstandkoming van de serie is het gevolg van het officieel partnership tussen ThiemeMeulenhoff en NIMA.
 
 
Doel van deze samenwerking is om mbo’s extra te ondersteunen bij het bieden van een kwalitatief goede marketingopleiding voor commerciële studenten, waardoor deze beter aansluit op het werkveld.
 
jonge professionals
Het vernieuwde lesmateriaal van Rendement voldoet volledig aan de eisen van de nieuwe kwalificatiedossiers Commercie en Marketing, Communicatie & Evenementen. Ook krijgt de methode veel extra oefenmateriaal en inspirerende praktijkcasussen. De nieuwe serie bestaat uit tien leerwerkboeken. De indeling van de boeken in zes leerfasen zorgt voor een herkenbare structuur, flexibele inzet en goede aansluiting op diverse leerstijlen. De serie is vanaf komend schooljaar beschikbaar en inzetbaar.
 
De samenwerking is op vrijdag 17 juni officieel bekrachtigd door overhandiging van een lesboek uit de nieuwe editie aan NIMA Voorzitter Martin Huisman.