Tribes lanceert eerste vestiging Amsterdam

12-09-2016 (09:21) - Toeleveranciers

Donderdag 15 september vindt de officiële opening van Tribes Amsterdam Amstel plaats. Daarmee wordt de zevende locatie van het flex office concept geopend. De eerste Amsterdamse Tribes vestiging is gelegen in het Amstelgebouw aan het Prins Bernhardplein.

 
5-sterrenconcept
Chief en Founder van Tribes, Eduard Schaepman is blij om eindelijk met zijn vernieuwende concept in Amsterdam te openen: ‘Er is duidelijk grote behoefte aan ons Tribes concept, want meer dan 20% van de aanvragen gaan over Amsterdam. De business nomads willen niet langer in een business centre werken, maar in een hotel voor overdag, waar ze zich thuis voelen en waar ze gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Het werd dan ook hoog tijd om met ons 5-sterrenconcept naar de hoofdstad te trekken en hen in hun behoeften te voorzien’. 

competitief 
De moderne, mobiele zakenmannen en –vrouwen die in Tribes Amsterdam Amstel gaan werken, kunnen zich laten inspireren door de Suri, de hero-tribe van deze Amsterdamse vestiging. De Suri is een inheemse stam uit Ethiopië, die meesters zijn in het stok vechten, een ritueel dat voltooid moet worden om volwassen te worden. Tribes laat haar members inspireren door het bijzondere gedachtengoed achter dit ritueel: soms moet je competitief zijn om te slagen.
De vestiging beschikt over 23 vergaderzalen en meer dan 200 werkplekken.