Yellowbag komt met in-app shoppingbrowser

30-11-2015 (11:30) - Toeleveranciers

De start-up Yellowbag presenteert een vernieuwde versie met een in-app shoppingbrowser. De app om geen kortingen te missen – heeft sinds de lancering in april van dit jaar meer dan 10.000 downloads en 2,2 miljoen euro aan besparingen. 
 
Met Yellowbag verzamel je favoriete producten en shops op één centrale plek en mis je nooit meer een korting. Game changer in de nieuwe versie is de in-app browser. Bezoek binnen Yellowbag jouw favoriete shops en sla je gewenste producten direct op. Vanaf dat moment houdt de app voor je in de gaten of de prijs zakt.
 
price alert
In de vernieuwde app wordt voor alle opgeslagen producten namelijk direct een price alert ingesteld. Zakt de prijs, dan ontvang je automatisch bericht. Daarnaast heeft de nieuwe versie een app-werkbalk met je favoriete shops. Om je alvast op weg te helpen, zijn grote shops zoals bol.com, Douglas en Flinders al toegevoegd aan de shop-werkbalk.
 
De afgelopen maanden is Yellowbag meer dan 10.000 keer gedownload. Deze gebruikers hebben vanuit 4.000 verschillende shops producten opgeslagen en hiermee 2,2 miljoen euro bespaard. Op basis van het gebruikersgedrag is Yellowbag bovendien in staat om het unieke zoekalgoritme verder te verbeteren. De app monitort meer dan 95% van alle webshops wereldwijd.
 
startpunt
De ambities van Yellowbag houden niet op bij de Nederlandse grens. Oprichter Jasper van Elferen: ‘Met de nieuwe versie is Yellowbag klaar om de internationale markt te bestormen. We willen hét startpunt worden van online shoppers over de hele wereld.’ Komende maanden wordt Yellowbag uitgerold in Europa.