Bureau Nieuws

Brandnew ontwerpt AH BASIC

Brandnew ontwerpt AH BASIC 16-04-2013 -
Vorige week werd bekend gemaakt dat Albert Heijn de budgetlijn Euroshopper vervangt door het nieuwe huismerk AH BASIC. Hiervoor ontwikkelde Brandnew de merkidentiteit en het verpakkingsdesign. 
 
Albert Heijn verbindt met AH Basic zijn merk voor het eerst ook aan de ‘onderkant-invulling’ van het schap. Oftewel: de producten zelf zijn grotendeels verbeterd, daar past een kwalitatievere identiteit bij. Je hoeft je niet meer te ‘schamen’ voor goedkope verpakkingen en Albert Heijn is er voor iedereen, ook de kleine portemonnee.
 

Brandnew werkt niet alleen aan AH Basic, maar ook aan alle andere huismerken van Albert Heijn.  


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws