Bureau Nieuws

Koeweiden versiert Amsterdam

Koeweiden versiert Amsterdam 14-03-2013 -
Burgemeester Van der Laan maakte gisteren bekend dat het ontwerp van Koeweiden Postma is gekozen voor de citydressing van Amsterdam op 30 april. Het gaat om de versiering van gebouwen rondom de Dam en het IJ en vlaggen en affiches in de stad en langs toegangswegen. Doel is dat Amsterdam er op die dag extra feestelijk en sfeervol uitziet voor alle Amsterdammers en alle bezoekers. 
 
Ook is het belangrijk dat Amsterdam mooi in beeld wordt gebracht door binnen- en buitenlandse TV-zenders en de vele honderden fotografen die voor de troonswisseling naar de stad komen.
 
Het ontwerp is gebaseerd op de initialen van de nieuwe koning: W.A.
 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws