Campagnes

Abri’s laten ‘de zon zijn werk doen’

Abri’s laten ‘de zon zijn werk doen’ 29-06-2012 -
Acht opmerkelijke abri’s van CBS Outdoor in het centrum van Rotterdam laten de zon zijn werk doen. Naar een idee van arbeidsmarktcommunicatiebureau Maximum is de campagne van Eneco niet alleen op abri’s zelf te zien maar ook, en dat is het bijzondere, via projectie door de zon op straat. Hiermee wordt op creatieve en duurzame wijze aandacht gevestigd op Eneco’s wervingscampagne “De zon werkt al voor Eneco. Nu jij nog.” 
 
Het binnenwerk is uit de abri’s verwijderd om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die de zon biedt; zodra de zon op de abri schijnt wordt de campagne op straat geprojecteerd. De campagne is onderdeel van de arbeidsmarktcampagne ‘werken aan innovatie’ van Eneco en is nog tot 3 juli op abri’s in Rotterdam te zien.

 


Reacties

Heel stoere actie!!!!
Gast @ 29-06-2012 13:44 uur

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee