Financieel Nieuws

Bavaria aandeelhouder brouwer EthiopiŽ

Bavaria aandeelhouder brouwer EthiopiŽ 26-07-2012 -
Bavaria is tot overeenstemming is gekomen met HABESHA BREWERIES SC in Ethiopië om een belang van 35% te nemen in het aandelenkapitaal van het bedrijf. Habesha bereidt momenteel de bouw van een nieuwe brouwerij met een jaarlijkse capaciteit van 500.000 hectoliter voor. De brouwerij zal in Debre Berhan, 125 km ten Noordoosten van Addis Abeba, gebouwd worden en zal naar verwachting begin 2014 gereed zijn. 
 

Ethiopië heeft een bevolking van 85 miljoen mensen en heeft de laatste jaren een sterke economische groei doorgemaakt. Ook de drankensector laat een sterke stijging van de consumptie zien. Met de deelname aan dit project investeert Bavaria in de verdere ontwikkeling van de biermarkt in Ethiopië. Bavaria is al jaren actief op het Afrikaanse continent en wil door de samenwerking met Habesha een volgende stap zetten in deze groeimarkt. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws