Financieel Nieuws

Colauto CEO de Bijenkorf

Colauto CEO de Bijenkorf 12-07-2012 -
De Bijenkorf heeft met onmiddelijke ingang, Giovanni Colauto benoemd als CEO. De afgelopen drie maanden vervulde hij deze positie op interim basis. Colauto was de afgelopen 11 jaar CFO van de Bijenkorf. Hierdoor heeft hij uitgebreide kennis en ervaring opgedaan met de retailbusiness van het premium warenhuis. 

Voordat Giovanni Colauto in dienst trad bij de Bijenkorf, was hij Directeur Finance & Logistiek bij WE Europe, een Nederlandse private label retailer met 300 winkels in Europa. Daarvoor heeft hij financiële managementfuncties bekleed bij diverse bedrijven. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws