Financieel Nieuws

H&M op bres voor werknemers India

06-09-2012 -

Hennes & Mauritz (H&M) heeft de regering van Bangladesh gevraagd het minimumsalaris voor werknemers in de textielindustrie te verhogen. Het concern verwacht dat daarmee de kwaliteit van de textielproductie stijgt. Het Zweedse bedrijf wil dat de regering van het land, een van de armste van Azië, het minimumloon voortaan jaarlijks gaat herzien en afstemt op de inflatie.

H&M is sinds 1982 actief in Bangladesh. Het koopt in bij lokale fabrieken. Hoewel H&M voor veel fabrieken de belangrijkste opdrachtgever is, kan het bedrijf volgens een woordvoerder zelf geen salarisverhoging afdwingen.
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws