Financieel Nieuws

Merendeel tevreden met arbeidsvoorwaarden

Merendeel tevreden met arbeidsvoorwaarden 06-06-2012 -
VKbanen, de carrièresite van Nederland, presenteert de uitkomsten van de grootste salarisenquête van Nederland, waaraan ruim 17.000 respondenten hebben meegewerkt. De uitkomsten van het onderzoek vormen de basis voor de VKbanen Salarischeck, die is gelanceerd op de site VKbanen.nl. Met de Salarischeck (www.vkbanen.nl/salaris) kunnen websitebezoekers in één oogopslag zien of hun salaris nog marktconform is, of dat een gesprek met de personeelschef op zijn plaats is.
 
• Een ruime meerderheid van de werknemers, 59%, is (zeer) tevreden met de huidige arbeidsvoorwaarden, mannen zelfs iets meer dan vrouwen, respectievelijk 62% en 56%
 
• Mannen verdienen gemiddeld 18% meer dan vrouwen 
 
• Het landelijke gemiddelde nettosalaris bedraagt momenteel € €2.273,-, op basis van een 40-urige werkweek
 

• Werknemers in Noord-Holland verdienen gemiddeld het meest 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws