Financieel Nieuws

Online vacatureaanbod stijgt miniem

Online vacatureaanbod stijgt miniem 11-07-2012 -
Het online vacatureaanbod steeg in juni met 1 punt. Het aantal aangeboden vacatures op internet blijft daarmee rond het historisch lage niveau van eind 2004 steken. Dit blijkt uit de Monster Employment Index – de maandelijkse onafhankelijke barometer van de online-arbeidsmarkt. De algehele Index komt nu uit op 78 punten, dat is 19 punten minder dan vorig jaar juni.
 

Het vacatureaanbod steeg vorige maand het meest in de horeca & toerisme sector (+9) en daalde het sterkst in de publieke sector (-8). In de provincie Overijssel nam de vraag naar personeel met 5 punten het meest toe, terwijl het in Limburg met 5 punten het meest daalde. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws