Financieel Nieuws

PostNL neemt Marvia over

PostNL neemt Marvia over 15-08-2012 -
PostNL neemt Marvia over, een jong software bedrijf actief op het gebied van desktop publishing (DTP). Marvia biedt een online toepassing waarmee klanten zelf advertenties, flyers, folders, POS-materiaal, visitekaartjes en posters kunnen produceren en vervolgens doorsturen naar printers en distributeurs. Met de overname van deze activiteiten versterkt PostNL zijn geïntegreerde dienstverleningsketen.

Met de online tool van Marvia kunnen ondernemingen kosten besparen op het gebied van DTP en boekt de organisatie tijdswinst bij het opmaakproces van printmateriaal terwijl de huisstijl bewaakt en beheerd wordt. Bovendien kan het bedrijf met Marvia vestigingen en dealers ondersteunen met hun lokale marketingactiviteiten. Verder genieten de bedrijven van het gemak van de integratie met de drukkerijen en / of de distributeurs van het materiaal. Marvia’s software is gebaseerd op 'cloud computing‘, wat betekent dat het makkelijk toegankelijk, veilig en schaalbaar is. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws