Crowdfunding voor eerste ‘Plant-Based, Whole Foods’ winkel en eetgelegenheid van Rotterdam

16-01-2017 (11:11) - Economisch

Op Instagram was ze al een paar jaar actief, maar pas 1,5 jaar geleden lanceerde Yonca Özbilge de blog Happy Earth Kitchen. Aan de hand van verhalen, recepten en food fotografie deelt ze hier haar passie voor plantaardig, onbewerkt eten.


Na het organiseren van een aantal succesvolle kookworkshops, events en een Pop-Up Restaurant, begon ze de zoektocht naar een permanente plek in Rotterdam. Inmiddels staat de opening van Happy Earth voor maart op de agenda. Een 100% plantaardige winkel en eetgelegenheid op de Zwaanshals in Rotterdam met uitsluitend onbewerkte, ongeraffineerde producten. Je kunt er terecht voor je biologische boodschappen; voor een voedzaam ontbijtje, lunch of maaltijd; voor kleurrijke mylkshakes, sappen & smoothies en voor workshops & events.

Happy Earth kan in maart 2017 al open, mits de financiering rond komt. Daarvoor is nu crowdfunding ingezet. De actie heeft een korte looptijd en is succesvol als uiterlijk 26 februari het volledige doelbedrag is opgehaald. Iedereen die Happy Earth een warm, groen hart toedraagt, kan investeren door bijvoorbeeld alvast een voorschot te nemen op een aankoop. Zo is er de mogelijkheid om een 10-ritten warme drankkaart te bestellen, een uitgebreid brunch arrangement af te nemen of de ruimte te huren voor een bijeenkomst, feestje of workshop. Via doorgaan.nl is de videoboodschap te bekijken en kan er direct geïnvesteerd worden. Hulp is hard nodig en iedere bijdrage, groot of klein brengt de verwezenlijking van Happy Earth dichterbij.

 

Bureaus

Media

Marketing