Marketing Nieuws

As Good As New pop-up store in SPRMRKT

As Good As New pop-up store in SPRMRKT 19-09-2012 -
Aanstaande donderdag vindt de lancering plaats van het nieuwe meubelmerk As Good As New. Voor de presentatie heeft i29 interior architects een tijdelijke installatie gemaakt in SPRMRKT Amsterdam. As Good As New is een samenwerking tussen reclamebureau Gummo, i29 interior architects en Krimpex Coating Systems. 
 
Vier jaar geleden werkte deze drie partijen samen om volgens het ‘reduce, reuse, recycle’ principe een nieuw kantoor voor Gummo te ontwikkelen; een kantoorinrichting bestaande uit alleen maar hergebruikte meubels; gespoten met een speciale duurzame coating.

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws