Marketing Nieuws

ChocoMeltdown van start gegaan

ChocoMeltdown van start gegaan 11-07-2013 -
Gistermiddag onthulde ontwerper Luuk Bode de 5 meter hoge ijssculptuur van Chocomel op het Domplein in Utrecht. Met de onthulling is de ChocoMeltdown officieel van start gegaan. 
 
Op www.chocomeltdown.nl kunnen deelnemers vanaf nu het smeltmoment voorspellen en kans maken op de enige echte gele Chocomel Mini Cooper Cabrio. Wetenschapsjournalist Diederik Jekel helpt de deelnemers nauwkeurigere voorspellingen te doen door via Facebook en Twitter meerdere malen per dag aan te geven welke factoren van invloed zijn op het smeltproces. 

Met dit Chocomel event wordt de nieuwe verpakking geïntroduceerd en wordt de consument. 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws