Marketing Nieuws

En jarig Jobbird claimt rol grootste vacature bank

10-09-2012 -

In september 2011 richtte internetondernemer Jan-Peter Cruiming de vacaturesite Jobbird.com op. Na een succesvolle start met veel marketingcampagnes claimt Jobbird.com binnen een jaar de positive van grootste vacaturebank van Nederland veroverd, zo laat Cruiming weten.

‘Inmiddels staan er ruim 43.000 vacatures bij ons online en hebben we 7.000 klanten,’ vertelt Cruiming. ‘Dat is een resultaat waar we erg trots op zijn. Als kroon op ons werk is Jobbird.com genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing van Emerce en MetrixLab.’


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws