Marketing Nieuws

Grootste IKEA catalogus ooit valt in Rotterdam

Grootste IKEA catalogus ooit valt in Rotterdam 15-08-2012 -
Midden op het Schouwburgplein valt 23 augustus een reusachtige IKEA catalogus. Voorbijgangers krijgen de kans om letterlijk in de nieuwe IKEA catalogus te duiken. Zo kunnen zij als eerste kennis maken met al het nieuws dat IKEA dit jaar te bieden heeft. 
 
Rotterdammers zijn uitgenodigd om op 23 augustus in de wereld van de catalogus te stappen. Zo komen bezoekers alles te weten over de nieuwe IKEA catalogus app voor smartphones en tablets waarmee je de catalogus tot leven kunt brengen. Ook kunnen bezoekers alles ontdekken over stoffen en textiel en hoe je hiermee je woning eenvoudig en betaalbaar een nieuwe uitstraling kan geven.
 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws