Marketing Nieuws

Holleeder promoot column met single

Holleeder promoot column met single 06-09-2012 -

 Willem Holleeder, Nederlands enige ‘stercimineel’, houdt de gemoederen bezig. Samen met rapper Lange Frans heeft hij een rap opgenomen. Mick Harren is ondertussen boos op de rapper en crimineel omdat hij eigenlijk ook mee de studio in zou duiken. Holleeder trok op 538 bij Ruud de Wildt het ‘boetekleed’ aan. De single Willem Is Terug, is bedoeld als promotie van Holleeders column in Nieuwe Revu, en is sinds woensdag gratis te downloaden.

‘Ik wil het boetekleed aantrekken, want ik ben verantwoordelijk voor de psychose waarin Mick Harren verkeert’, zei Holleeder tijdens de radioshow van Ruud de Wild op 538. ‘Die psychose zit me dwars, dus ik heb er iets op gevonden. Hij staat op de plaat, hij doet toch mee. Harren kwam in het voorjaar met het idee om een lied op te nemen met Holleeder en Frans met als thema 'misdaad loont niet'. Vorige week bleek de topcrimineel alleen met de rapper een nummer te hebben gemaakt. Volgens de twee heeft die rap 'niets te maken' met het oorspronkelijke idee van Harren. Tja...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws