Media Nieuws

Eva Jinek peilt stemming op Radio 1

Eva Jinek peilt stemming op Radio 1 20-08-2012 -
Radio 1 besteedt vanaf maandag 3 september ruim aandacht aan de Tweede Kamer-verkiezingen. Elke werkdag presenteert Eva Jinek De stemming van Nederland. Om 10.30, 15.00 en 20.30 uur hoort de luisteraar in een half uur actuele gesprekken en debatten voorbijkomen. Met in de avonduitzending de nadruk op beschouwingen van het belangrijkste politieke nieuws van die dag.
 

Eva Jinek houdt luisteraars dagelijks op de hoogte van de verkiezingsstrijd. Radio 1 polst de stemming in het land en kijkt hoe haalbaar de plannen en beloftes van de politici zijn. Op 3 september is om 15.30 uur het Radio 1 Lijsttrekkersdebat live te volgen. 


Broadcastmagazine/De Telegraaf

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws