Media Nieuws

Intermediair komt met eigen Stemwijzer

Intermediair komt met eigen Stemwijzer 17-08-2012 -
Intermediair helpt werknemers bij het kiezen van een politieke partij met de speciaal voor hen ontwikkelde Carrièrestemwijzer. Met stellingen die gerelateerd zijn aan loopbaan, zoals kinderopvang, woon- werkverkeer en pensioen, helpt Intermediair werkenden met hun partijkeuze voor de verkiezingen in september.
 
De Carrièrestemwijzer is de eerste Nederlandse stemwijzer speciaal voor werkenden. Olga Kleinlooh van Intermediair: ‘Niet alle werknemers voelen zich even betrokken bij politieke onderwerpen als de eurozone of het milieubeleid. Maar zaken als reiskostenvergoeding of kinderopvang hebben directe consequenties voor werkenden en zijn daarom voor hen juist extra belangrijk. Omdat niet iedereen bekend is met de standpunten van alle politieke partijen op dit gebied, hebben we de Carrièrestemwijzer ontwikkeld.’
 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws