Media Nieuws

Make-over voor Villamedia

Make-over voor Villamedia 15-06-2012 -
De website van Villamedia ondergaat vrijdag een opfrisbeurt. De homepage is anders ingedeeld en de community van Villamedia wordt in de website geïntegreerd. Gebruikers van de community kunnen voortaan via de homepage van Villamedia inloggen om hun profiel te wijzigen. 
 
Abonnees van het tijdschrift en NVJ-leden kunnen, nadat ze zijn ingelogd, gratis het archief van het tijdschrift raadplegen. Dat online archief wordt de komende maanden verder uitgebreid. Op de homepage komen twee carrousels; een met recente opinies, columns en achtergrondverhalen en een met laatst toegevoegde blogs, foto’s en video’s uit de community.
 

Villamedia

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws