Media Nieuws

Marie Claire reikt Starters Award uit

Marie Claire reikt Starters Award uit 10-08-2012 -
Tijdschrift Marie Claire reikt op maandag 10 september voor de achtste keer de Starters Award uit aan een scherpzinnige vrouw die durft te ondernemen, zelfs in tijden van crisis. De uitreiking vindt plaats in het Conservatorium Hotel in Amsterdam en wordt gehost door Sebastiaan Labrie. 
 

Tijdens deze avond zullen onder zijn leiding een aantal entrepreneurs discussiëren over ondernemen, onder wie sieradenontwerpster Bibi van der Velden en Skins Cosmetics-directeur Henny Kruger. Bovendien mag op deze avond ook een bekende Nederlandse vrouw een prijs voor haar onderneming in ontvangst nemen, de Marie Claire Smart & Amazing Entrepreneur Award.  


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws