Media Nieuws

NAi Uitgevers en Uitgeverij 010 bundelen krachten

NAi Uitgevers en Uitgeverij 010 bundelen krachten 24-05-2012 -
NAi Uitgevers, de grootste Nederlandse uitgever op het gebied van architectuur, kunst, fotografie en design en Uitgeverij 010, de oudste in architectuur en design gespecialiseerde uitgeverij van Nederland, gaan hun uitgeefactiviteiten bundelen. NAi Uitgevers zal hiertoe per 1 juli van dit jaar de bestaande voorraad en backlist van Uitgeverij 010 overnemen. Met een groter en breder fonds kan beter worden ingespeeld op een snel veranderend internationaal uitgeeflandschap. De naam van de uitgeverij luidt per die datum nai010 uitgevers. 
 

Directeur Eelco van Welie van NAi Uitgevers: ‘De samenvoeging van de twee fondsen, de kennis en contacten betekenen een goede aanvulling op onze verdere ontwikkeling tot toonaangevende internationale uitgeverij op het gebied van architectuur, kunst en design. Uitgeverij 010 is een merk met een uitstekende reputatie en de historische diepte van het 010-fonds biedt talloze mogelijkheden tot herontwikkeling.’ 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws