Media Nieuws

Slechte cijfers TMG, Hyves keldert verder

Slechte cijfers TMG, Hyves keldert verder 17-08-2012 -
Mediabedrijf TMG, uitgever van onder andere De Telegraaf, heeft in het tweede kwartaal € 144,3 miljoen omzet geboekt, tegen in dezelfde maanden vorig jaar € 147,0 miljoen. Zijn bedrijfsresultaat zakte van €19,2 miljoen naar €9,0 miljoen door tegenvallende advertentie-inkomsten. Dat meldt TMG vrijdagochtend. Het geeft door dalende advertentieinkomsten geen vooruitblik voor heel 2012.

Ook TMG-dochter Hyves presteert niet goed, meldt Emerce. Het sociale netwerk kampt met lagere bezoekersaantallen. Ook had het sociale netwerk last van prijsacties van concurrenten. Zowel opbrengsten als het resultaat zijn gedaald. De omzet van de online-activiteiten daalde om die reden van 17,6 miljoen in het tweede kwartaal vorig jaar naar 16,9 miljoen in het afgelopen kwartaal. 


De Telegraaf/Emerce

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws