Media Nieuws

Telegraaf Media lanceert dichtbij-krant

Telegraaf Media lanceert dichtbij-krant 06-09-2012 -

Na de uitrol van dichtbij.nl introduceert Telegraaf Media Nederland nu ook een dichtbij-krant. Een wekelijkse krant met informatie die naast de gebruikelijke journalistieke redactie ook van, voor en door lezers/meeschrijvers wordt geproduceerd. En dat is uniek.

Duizenden meeschrijvers doen al actief mee op de site. Met ingang van september wordt een deel van die informatie op woensdag in de dichtbij-krant tot op de deurmat gebracht.
 
Lezers/meeschrijvers geregeld kans op het winnen van een prijs. Naast het delen van informatie in de krant en op de website, is dichtbij ook actief op andere vormen van social media. Met de 'app' van dichtbij op een smartphone kan overal het laatste lokale nieuws worden bekeken. Iedereen kan daarmee nóg eenvoudiger eigen nieuws en foto's op dichtbij.nl plaatsen.
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws