Media Nieuws

Van Geest verlaat Audax

Van Geest verlaat Audax 01-08-2012 -
Roland van Geest zal Audax dit najaar gaan verlaten als gevolg van een vereenvoudigde (directie)structuur die meer verantwoordelijkheid legt bij de werkmaatschappijen.
 

De afgelopen 7 jaar was Van Geest in diverse directieposities verbonden aan Audax. In de eerste jaren was hij algemeen directeur van de AKO winkelorganisatie. Vanaf 2008 werd hij lid van de concerndirectie, verantwoordelijk voor zowel de uitgeverij- als retailactiviteiten. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de consumentendivisies bestaande uit: AKO, AKO Online, Audax Publishing, PartyPublishing, Uitgeverij De Vrijbuiter, Uitgeverij Cascade en namens Audax de jointventure NLMAG. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws