Bureau Nieuws

Design Bridge versterkt gelederen

Design Bridge versterkt gelederen 26-06-2012 -
Vanwege verdere internationale groei van zowel corporate- als product brand opdrachtgevers versterkt Design Bridge, international brand design agency in Amsterdam, haar team met drie nieuwe benoemingen.
 
Asiya Hasan Daman (foto midden) is aangesteld als Client Director bij Design Bridge. Ze werd geboren in Pakistan, maar zij groeide voor een groot deel op in de USA. Daman is een ervaren international marketing professional en werkte voor grote merken (zowel aan klant- als bureauzijde).
 
De uit Engeland afkomstige Harriet Frost  (foto boven) is aangesteld als Senior Client Manager bij Design Bridge. Frost werkte eerder als Global Senior Account manager voor Strawberry Frog in Amsterdam.  

Remco Monteiro (foto onder) is aangesteld als Creative Visualiser/Retoucher bij Design Bridge. Hij werkte voorheen als freelancer voor diverse recamebureaus en als Retoucher voor Vision Beeldvormers.

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws