Bureau Nieuws

The Saints overgenomen door NLbuzz

The Saints overgenomen door NLbuzz 17-07-2012 -
De in Amsterdam gevestigde ontwikkelaar van mobiele diensten The Saints wordt overgenomen door NLbuzz, de online tak van Consolidated Media Industries (CMI), het in Hilversum gevestigde digitale mediabedrijf met dochterondernemingen als Infostrada Sports Group, TV Everywhere en DutchView. 
 

The Saints is gespecialiseerd in het ontwikkelen van applicaties voor iPhone, iPad en Android mobiele toestellen. Zo maakt het bedrijf alle apps voor het populaire tijdschrift en televisieprogramma Voetbal International. Ook VARA, The Economist, Sanoma, GeenStijl, Vrij Nederland, Eredivisie Live en tal van andere merken behoren tot de klantenkring van The Saints. De overname van The Saints past in de strategie van NLbuzz om een volledig pakket van digitale diensten te kunnen aanbieden. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws