Marketing

Buurtzorg, Coolblue en Hypotheekshop de slimste

Buurtzorg, Coolblue en Hypotheekshop de slimste 24-02-2012 -
Na een auditieronde en een grondige analyse zijn retailer Coolblue, Buurtzorg Nederland en De Hypotheekshop door de vakjury genomineerd voor de titel ‘Slimste organisatie van Nederland 2012’. De drie genomineerden dingen mee naar de bekende en prestigieuze Dutch Business Intelligence Award, een door beeldend kunstenaar Bert Denneman ontworpen trofee, met een jagende uil in glas geholograveerd.
 
De drie genomineerden kenmerken zich door het ultieme nastreven van vergaande informatiegestuurde klantinteractie. Zij definiëren en gebruiken de binnen de organisatie beschikbare informatie doelbewust voor klantanalyse, het verwerven van diepgaand klantinzicht en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Business Intelligence is daarmee een krachtig wapen. 
 

De vakjury is onder de indruk van de manier waarop de genomineerden dit wapen hanteren, daarmee klinkende resultaten boeken en dus een intelligente organisatie weten neer te zetten. Bijzonder aan de drie genomineerden van deze editie is de zeer platte organisatiestructuur die het mogelijk maakt om veel sneller te reageren dan concurrenten, doordat informatiegebruik en zelfsturing op het laagste niveau in de organisatie is georganiseerd. 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Financieel pagina

Financieel