Marketing

Speciale app voor Koninginnedag

Speciale app voor Koninginnedag 25-04-2012 -
Open & Sociaal lanceert de Koninginnedag-App voor iPhone om Koninginnedag 2012 makkelijker te beleven. De ultieme voorbereiding voor & ideale gids tijdens Koninginnedag zelf: Gebruikers kunnen feesten in alle grote steden van Nederland checken in de buurt op basis van hun locatie, welke muziek er wordt gedraait en voorafgaand monitoren hoe de sfeer is middels 'local tweets'.
 
De kernfunctie van de applicatie is een handig overzicht te bieden van alle feesten in de grote steden. Deze feesten staan op een Google Map in de Koninginnedag-App en kan ook in een lijstweergave worden opgevraagd, gesorteerd ten opzichte van de locatie van de gebruiker. De meest dichtsbijzijnde feesten staan dan bovenaan. Verder biedt de applicatie ook een overzicht van veel afterparties, zodat er nog even doorgefeest kan worden als de zon onder is.
 

Onder andere de Koninginnedag feesten in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Breda, Tilburg, Dordrecht, Arnhem, Groningen, Leiden, Delft, Den Haag zitten in de applicatie verwerkt. 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Financieel pagina

Financieel