Marketing Nieuws

Online stijlplatform Mercedes-Benz

Online stijlplatform Mercedes-Benz 14-06-2012 -
Vandaag lanceert Mecedes-Benz in Nederland een nieuw online stijlplatform. Dit online platform, mb! by Mercedes-Benz, biedt niet alleen een podium voor internationaal nieuws over stijl en design, maar belicht ook talent van eigen bodem. Het platform neemt de bezoeker mee achter de schermen van interessante evenementen en geeft boeiende inzichten in de laatste ontwikkelingen op het gebied van mode, design, cultuur, mobiliteit en reizen. 
 

De visie achter mb! by Mercedes-Benz is te herleiden naar de introductie van de nieuwe A-klasse van Mercedes-Benz. Deze nieuwe generatie is zeer onderscheidend en een tastbaar bewijs van hoe stijl, design en kwaliteit samenkomen in Mercedes-Benz. Precies die combinatie is de kern van het nieuwe online stijlplatform. Met de lancering van mb! by Mercedes-Benz richt het merk zich op een nieuw publiek dat een bovengemiddelde interesse in stijl heeft. Om het stijlplatform te activeren is ook een speciale facebook applicatie in het leven geroepen. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws