Media Nieuws

Hitserie ‘Game of Thrones’ op RTL 4

Hitserie ‘Game of Thrones’ op RTL 4 07-06-2012 -
RTL gaat de Amerikaanse serie Game of Thrones uitzenden op vlaggenschip RTL 4. De eerste aflevering is in het najaar. Dat heeft een woordvoerder van de zendergroep dinsdag bevestigd. Er is bewust voor gekozen om de serie op de hoofdzender uit te zenden. ‘Game of Thrones is een zeer succesvolle topserie met in binnen- en buitenland veel lovende kritieken. Met RTL 4 kunnen we hiermee een breed publiek bereiken en een plezier doen’, aldus een persvoorlichter.
 
Vaak wordt buitenlands drama door RTL op de kleinere zenders RTL 5, RTL 7 of RTL 8 geprogrammeerd. RTL 4 kent al jaren één vaste serie-avond: de maandagavond. Dan worden bekende titels als CSI en Bones uitgezonden.
 

 


Mediacourant.nl/RTL

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws